Archief BU: oktober 2015

CD_BUTTON2Brancheblad Uitvaartzorg – een uitgave van UitvaartMedia in opdracht van de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU) – is een vakblad voor uitvaartprofessionals. Brancheblad Uitvaartzorg verschijnt tien keer per jaar.

Thema: Sales

InhoudArchief BU oktober 2015
Een arm om iemand heen slaan is niet meer genoeg. Uitvaartverzorgers moeten doorvragen op de wensen van hun opdrachtgevers. Ze kunnen in dat opzicht nog veel leren van bijvoorbeeld de autobranche. In onze branche blijken trouwens ook al wat oud-autoverkopers te werken.

Doorvragen
Empathische autoverkopers. Misschien wel de ideale sollicitanten voor de functie van uitvaartverzorger. Klantgericht, goed in doorvragen, efficiënt en gewend aan de offertecultuur.

Drager wordt directeur
Teun Kuijvenhoven werkt al jaren als drager. Volgend jaar mei opent hij samen met zijn vrouw Henny Ammerlaan een crematorium in Maassluis.

De Stilte
Tina Hakkesteegt groeide op in een autobedrijf in Meerkerk. De autobranche hield ze al snel voor gezien. De showroom van haar opa en vader is nu verbouwd tot bedrijfspand van uitvaartonderneming De Stilte.

Sexy
Vrouwen zijn in potentie betere verkopers, vinden de auteurs van Sales is sexy. De publicatie Sales beter de baas gaat ervan uit dat je verkopen kunt leren.

Vaste rubrieken

– Infographic
– Korte berichten – Kortst – Klacht = Kans – Agenda
– Productnieuws
– Opinie
– In Zake(n)
Column > Loes Rooijakkers-Jeuken
Praktijk > Lowie van Gorp
– Kijk op Kunst > Nota voor het begraven van Dirk Engelenburg
– Juridisch > mr. Willem van der Putten
– Hart voor de Zaak > Tina Hakkesteegt De Stilte
– Service
– Ins & Outs