Archief BU: september 2016

Logo BGNUBrancheblad Uitvaartzorg – een uitgave van UitvaartMedia in opdracht van de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU) – is een vakblad voor uitvaartprofessionals. Brancheblad Uitvaartzorg verschijnt tien keer per jaar.

Collegiale dienstverleningKennismaken? Klik hier voor een proefabonnement!


Thema: Gastvrijheid

Inhoud
Gastvrijheid gaat niet over rode lopers en een obligate glimlach. het is: afstemmen op de (on)uitgesproken wensen van gasten. Van álle gasten. Uw opdrachtgever vindt het misschien mooi als de rouwauto even stopt bij moeders geboortehuis en de man met de rollator krijgt graag zijn koffie geserveerd.

Hospitality
“Met gastvrijheid heeft een verzorgd kapsel niets te maken”, stelt ‘gastvrijheidgoeroe’ Sander Allegro. “Gastvrijheid gaat over het afstemmen op de wensen en de onderliggende emoties van je klanten.”

Annette
Gastvrijheid in het DNA van de onderneming brengen: dat wil Annette van de Meene bereiken bij Crematoria Zoom- en Zegestede. Het begint met je inleven in de gast en je afvragen waarom je doet wat je doet.

Bijna alles kan
Bijna alles wat de klant wil, kan. “Het verbod op huisdieren is geschrapt, tijden zijn verruimd en gastvrouwen geïntroduceerd. Maar vogelpoep wordt nog niet automatisch weggepoetst”,  aldus Patrick van den Berg.

Uitvaart Vakbeurs
“Op de beurs kunnen we ons product laten voelen”, zeggen standhouders. Op de Uitvaart Vakbeurs – hét feestje van de branche – laten bijna driehonderd toeleveranciers zien dat ze klaar zijn voor de toekomst.

Vaste rubrieken

– Infographic
– Korte berichten – Kortst – Klacht = Kans – Agenda
– Opinie
– In Zake(n) > mr. Frank Post
– Column > Aart Mak
– Praktijk > Rian Willems
– Kijk op Kunst > Gravure uit Museum für Sepulkralkultur
– Juridisch > mr. Karin Been
– Hart voor de Zaak > Davind van de Waal, Pcb Uitvaartzorg
– Service
– Ins & Outs