Archief BU: Januari 2013

Inhoud2013 01 website
In het begin van het jaar houden mensen de hand op de knip. Zeker in crisistijd. Peter Verheijen van Acheron Uitvaarten ziet in januari in Helmond een piek in de goedkope uitvaarten. De crisis gaat het vijfde jaar in en wordt voor steeds meer mensen voelbaar. Ook in de uitvaartbranche.

Budgetuitvaarten
Wie kiezen voor goedkope uitvaarten? Vaak mensen die geplaagd worden door financiële problemen en familieproblemen. Maar ook mensen die er gewoon geen geld aan willen uitgeven.

Betalingsregelingen treffen
Normaal bent u als bestuurder van een onderneming (bv, nv, stichting, vereniging) niet hoofdelijk aansprakelijk. Dat verandert als u niet tijdig aan uw belastingverplichtingen voldoet.

Uitvaartdiscount
Bij goedkope uitvaarten is het de uitdaging is om voor een zo laag mogelijk bedrag iemand te cremeren en toch iets te verdienen, weet Monica Zeegers. Daarom rijdt zij zelf tussendoor overledenen met de rouwwagen naar het crematorium voor Uitvaartdiscount, haar jongste bedrijf.

Goedkoopste kist
Woekerprijzen rekent de uitvaartbranche voor kisten, als we sommige kistenwebshops mogen geloven. Terecht verwijt of zwaar overdreven?

Vaste rubrieken
– 
Infographic
– Korte berichten
– Kortst
– Klacht = Kans
– Agenda
– Productnieuws
– Opinie
– De Stageplaats > Janneke Postma-Hoeksma
– Juridisch > mr. Karin Been
– Service
– Vakgenoten > Gijsje Tunissen
– Ins & Outs