Logo BGNUBrancheblad Uitvaartzorg – een uitgave van UitvaartMedia in opdracht van de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU) – is een vakblad voor uitvaartprofessionals. Brancheblad Uitvaartzorg verschijnt 10 keer per jaar.

Collegiale dienstverleningKennismaken? Klik hier voor een proefabonnement!


Thema: In eigen kring

Inhoud

Brancheblad_Uitvaartzorg

Wat doet u bij een naderend overlijden in eigen familiekring? Of als het einde nabij is van een vriend, een buur of een vage bekende? Brengt u dan uw bedrijf onder de aandacht? En hoe werkt u door als een van uw liefsten doodziek is? Of, zoals Gijs Scheerder (Dela) overkwam, na de dood van een gezinslid?

 

 

De dood dichtbij
Soms komt de dood dichtbij. Een zoon van vrienden, een tante of je schoonmoeder. Vraag je of ze hun uitvaartwensen al genoteerd hebben? En als ze je vragen voor de uitvaart, wat doe je dan?

 

 

Esther
Vier jaar geleden maakte Esther Scheerder een einde aan haar leven. Vader Gijs voelt zich gesteund door zijn collega’s. “De maandag na haar uitvaart ging ik weer aan het werk. Soms rollen er tranen.”

 

Laat je niet kisten
Branchevoorzitter Paul Koeslag in gesprek met Marieke Henselmans over haar bespaarboek voor de uitvaartbranche. Haat en nijd? Misstanden of incidenten? En het nut van het Keurmerk Uitvaartzorg.

 

Keur
Dennis en Karin Keur bieden een totaalconcept rond overlijden. Hij doet de uitvaarten, zij het voor- en natraject.

 

BGNU-Nieuws

 

Vaste rubrieken
Vooraf – Infographic
Korte berichten – Kortst – Klacht = Kans – Agenda
Praktijk > Rian Willems
Kijk op Kunst > Bianca Sistermans
Opinie
Juridisch > mr. Willem van der Putten
In Zake(n) > mr. Frank Post
Column > Aart Mak
Hart voor de Zaak > Dennis Keur
Productnieuws
Service
Colofon – Ins & Outs – Volgend nummer