Adverteren op de website

Uitvaartmedia.com – de website van UitvaartMedia – is dé onafhankelijke website voor de uitvaartprofessional in Nederland en België. Wekelijks worden duizenden pagina’s bekeken. De website biedt diverse mogelijkheden om uzelf en/of uw product onder de aandacht van de doelgroep brengen.

Bannering
De banners zijn zichtbaar op elke webpage van de site en worden in een carrousel van maximaal 3 adverteerders getoond.

Advertorials
Een advertorial – uw eigen uitgebreide bedrijfsprofiel van maximaal 500 woorden met maximaal 5 beelden (in hoge resolutie) – op uitvaartmedia.com is dé manier om uw bedrijf optimaal onder de aandacht te brengen binnen de uitvaartbranche. Voor een periode van tenminste een maand is uw profiel niet alleen zichtbaar op de homepage van uitvaartmedia.com maar ook overzichtelijk en goed leesbaar op de tablet en smartphone.

Klik hier voor de tarieven 2017

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Bureau Van Vliet (Luciène Paap): (023) 571 47 45 of l.paap@bureauvanvliet.com /  advertenties@uitvaartmedia.com.

Adverteren op www.uitvaartmedia.com betekent een gegarandeerd bereik. De advertentietarieven gelden per tijdseenheid. UitvaartMedia behoudt zich het recht voor om – zonder van opgaaf van reden – een advertentie te weigeren.

Ja ik wil meer weten over adverteren bij UitvaartMedia

Vult u het onderstaande formulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Bezig met versturen