Regiobeurs Uitvaart 2017 op 8 en 9 november in Houten

regiobeurs_2017

Vaste exposanten Regiobeurs
D&B Grafische TechniekFamilyCardsFerentesHesselmans International & Van WillegenHuiskamp CarrosseriefabriekTroBitUitvaartMediaUitvaartsupportVeluwe Fashion
Gastexposanten Houten
HaitsmaHarvasHome of OrchidsKaspersmaProcasting

 

Met als thema ‘Kleurrijk’ organiseren de bovenstaande leveranciers op woensdag 8 en donderdag 9 november 2017 de Regiobeurs Uitvaart in Expo Houten (Meidoornkade 24, 3992 AE Houten). De eerste dag van 11.00 tot 21.00 uur en op donderdag van 10.00 tot 18.00 uur.

 

Al ruim 20 jaar
De Regiobeurs Uitvaart is een b2b-beurs die al ruim 20 jaar georganiseerd wordt door diverse gerenommeerde toeleveranciers binnen de uitvaartbranche en gastexposanten. Professionals kunnen tijdens de Regiobeurs op een ontspannen manier ‘bijblijven en bijpraten’ in een omgeving waar de jongste uitvaartinnovaties gepresenteerd worden. Daarmee is de Regiobeurs voor de uitvaartbranche inmiddels een belangrijk en inspirerend netwerkevenement.

 

Bezoekers – reglement
De Regiobeurs Uitvaart is uitsluitend toegankelijk voor professionals die werkzaam zijn bij uitvaartondernemingen, crematoria, begraafplaatsen, mortuaria, zorginstellingen, gemeenten… maar bijvoorbeeld niet voor (vertegenwoordigers van) concurrerende toeleveranciers. De organisatie van de Regiobeurs gaat er vanuit dat eenieder dit respecteert. Klik hier voor het Beursbeleid van de Stichting Regiobeurs Uitvaart.

 

Registratie
Voldoet u aan het bovenstaande bezoekersprofiel, dan nodigen wij u van harte uit u via het onderstaande formulier gratis te registreren. Door de organiserende leveranciers zullen uitnodigingen verstuurd worden. In verband met de organisatie verzoeken wij iedereen die zich inschrijft, zich individueel en op naam te registreren via de onderstaande button.

 

Registreer u hier voor Regiobeurs Uitvaart Houten

 

Organisatie Regiobeurs Uitvaart Houten 2017:

 

Stichting Regiobeurs Uitvaart: