Regiobeurs Uitvaart op 11 April in Aviodrome Lelystad

regiobeurs_2017

In de unieke omgeving van Nederlandse vliegtuighistorie is het Aviodrome Lelystad (Pelikaanweg 50, 8218 PG Luchthaven Lelystad) op woensdag 11 april het decor van de Regiobeurs Uitvaart.  De beurs is van 10.00 tot 21.00 uur open.

De regio in
De Regiobeurs Uitvaart is een b2b-beurs die al sinds 1991 georganiseerd wordt door diverse gerenommeerde toeleveranciers binnen de uitvaartbranche en gastexposanten. Professionals kunnen tijdens de Regiobeurs op een ontspannen manier ‘bijblijven en bijpraten’ in een omgeving waar de jongste uitvaart-innovaties gepresenteerd worden. Daarmee is de Regiobeurs voor de uitvaartbranche inmiddels een belangrijk en inspirerend netwerkevenement.

Bezoekers – reglement
De Regiobeurs Uitvaart is uitsluitend toegankelijk voor professionals die werkzaam zijn bij uitvaartondernemingen, crematoria, begraafplaatsen, mortuaria, zorginstellingen, gemeenten… maar bijvoorbeeld niet voor (vertegenwoordigers van) concurrerende toeleveranciers. De organisatie van de Regiobeurs gaat er vanuit dat eenieder dit respecteert. Klik hier voor het beursreglement van de Stichting Regiobeurs Uitvaart.

Registratie
Voldoet u aan het aan het bovenstaande bezoekersprofiel dan nodigen wij u van harte uit zich via het onderstaande formulier gratis te registreren. Door de organiserende leveranciers zullen uitnodigingen verstuurd worden. In verband met de organisatie verzoeken wij iedereen die zich inschrijft zich individueel en op naam te registreren via de onderstaande button.

Registreer u hier voor Regiobeurs Uitvaart Aviodrome

Organisatie Regiobeurs Uitvaart 11 april 2018 Aviodrome Lelystad
Jan-Willem van Burgsteden: jw@denb.nl / Joep Vink: vink@familycards.nl

Stichting Regiobeurs Uitvaart
Frederik de Bonte (voorzitter): frederik@uitvaartsupport.nl /  Anne Meinema (penningmeester): info@veluwefashion.nl  / Joep Vink (secretaris): vink@familycards.nl

Exposanten Regiobeurs Uitvaart 2018
d&b grafische techniek  –  FamilyCards  –  Ferentes   –   Haitsma  –  Harvas  –   Hesselmans International & Van Willegen  –Huiskamp Carrosseriefabriek   –   Kaspersma  –  Procasting   –  TroBit  –  UitvaartMedia    Uitvaartsupport  –  Veluwe Fashion

 

Archief
Klik hier voor een verslag van de Regiobeurs Uitvaart 2017 in Houten.